top of page
dsc_0571.jpg

FASTPRIS

FASTPRIS ger dig mer tid över till att fokusera på det som du är bäst på. I paketet ingår all hjälp som du som företagare vanligtvis behöver från din redovisningskonsult under ett helt år. Det enda DU behöver göra är att fakturera dina kunder, fota av dina kvitton samt godkänna betalningar. Resten sköter vi. Du slipper också oroa dig för vad det kommer att kosta! 

 

fast pris.PNG

DETTA INGÅR

Arbetsgivardeklaration

När ni är registrerade som arbetsgivare måste ni varje månad lämna in en arbetsgivardeklaration till Skatteverket. I arbetsgivardeklarationen redovisas utbetalda ersättningar (lön mm), avdragen skatt samt arbetsgivaravgifter. Vi ser till att arbetsgivardeklarationen lämnas in i tid och att skatt och sociala avgifter betalas till Skatteverket.

 

Momsdeklaration

Om ni bedriver momspliktig verksamhet behöver ni redovisa moms till Skatteverket i en momsdeklaration. Beroende på vilken omsättning ert bolag har sker detta månadsvis, kvartalsvis eller årsvis. Vi ser till att momsdeklarationen kommer in i tid, samt utför en eventuell betalning till Skatteverket.  

 

Rapportering

För att du ska ha stenkoll på hur det går för din verksamhet lämnar vi regelbundet rapporter till dig. Rapporteringen sker månadsvis eller kvartalsvis beroende på hur ofta ditt bolag redovisar moms. Rapporterna utvärderar verksamhetens ekonomiska situation, analyserar er verksamhet utifrån olika nyckeltal, förklarar hur verksamheten har rört sig framåt och jämför resultatet med tidigare perioder.

 

System för kundfakturering

I Fortnox fakturering kan ni enkelt fakturera era kunder, samt hålla koll på inbetalningar och skicka ut påminnelser. Fortnox fakturering ingår givetvis i Fastpriset.

 

Kvittohantering

I Fastpris ingår digital kvittohantering. Ni fotar av era kvitton med er mobiltelefon och kvittot skickas direkt till oss för bokföring. Du behöver aldrig mer oroa dig för att tappa bort kvitton. Det enda ni behöver göra är att fota av dem - visst låter det smidigt?

 

Hantering av leverantörsfakturor

Nu slipper ni få fler fakturor med posten! Istället skickas era leverantörsfakturor direkt till vår fakturaskanning. Fakturorna laddas upp och bokförs i det webbaserade programmet Centsoft och det enda du behöver göra är att logga in på hemsidan och godkänna fakturorna. Kan det bli smidigare? Centsoft ingår så klart i Fastpriset.

 

Betalningar

Vi hanterar betalning av era leverantörsfakturor. Det enda ni behöver göra är att godkänna de fakturor som ni vill ska betalas. Resten sköter vi!

 

Lön & Utdelning

Vi ser till att löner bokförs och betalas ut och skickar ut lönebesked enligt riktlinjerna för GDPR. Vi håller även koll på ditt lönebaserade utdelningsutrymme och för löpande en dialog med dig kring detta. Som ägare har du nämligen möjlighet att ta ut utdelning till lägre skatt.

 

Bokslut

När räkenskapsåret är slut är det tid för bokslut. Ett bokslut sammanfattar hur det har gått för din verksamhet under året som har passerat. Alla bolag är skyldiga att upprätta ett bokslut, vilket utgör underlag för bolagets inkomstdeklaration. Detta kan kännas krångligt och svårt men du behöver inte oroa dig eftersom vi sköter allt!

När bokslutet är klart träffas vi för ett bokslutsmöte där vi där vi går igenom bolagets slutliga ställning och resultat för det räkenskapsår som har passerat. I samband med detta sätter vi även upp mål och visioner för det framtida räkenskapsåret.

 

Årsredovisning

Ett bokslut avslutas med en årsredovisning som är en sammanställning av bokslutet. Årsredovisningen ska skrivas under av styrelsen och därefter skickas den in till Bolagsverket och blir en offentlig handling. Självklart ordnar vi även detta!

 

Inkomstdeklaration för ditt bolag

Vi upprättar bolagets inkomstdeklaration och ser till att den kommer in i tid till Skatteverket.

 

K-10 Bilaga

K10 är en bilaga till er privata inkomstdeklaration som ägare till fåmansbolag lämnar in till Skatteverket. I bilagan beräknas det belopp som ni kan ta ut som utdelning från ert aktiebolag. Vi hjälper er att redovisa K10-bilagan till Skatteverket.

Uppstartskostnad

Utöver FASTPRIS tar vi löpande betalt för uppstartskostnaden, det vill säga den tid det tar för oss att ta över redovisningen av ditt bolag. Vi har valt att ha löpande pris för denna tjänst då tidsåtgången skiljer sig åt mycket mellan olika bolag. Vid god ordning går detta vanligtvis fort.

Om jag inte har ett mindre AB med en anställd?

Har du funderingar är du välkommen att höra av dig till oss.

Vi lämnar gärna en offert på FASTPRIS utifrån dina unika förutsättningar. 

DU KAN OCKSÅ FYLLA I FORMULÄRET SÅ HÖR VI AV OSS SÅ FORT VI KAN!

Tack! Ditt meddelande är nu skickat! Vi återkommer så fort vi kan.

bottom of page